Sg i indhold


Rasmus Hansen's Gstebog...

Du er meget velkommen til at skrive i gæstebogen,

men på grund af spam skal jeg skal lige tjekke først.
Skriv "kontrolkoden" du ser i det grå felt og tryk "tilføj". Det er ikke er altid jeg har mulighed for at tjekke om der er nye indlæg (hvis jeg er på længere fisketure) og derfor kan det tage sin tid før din kommentar dukker op.

/Rasmus

You are very welcome to add a message in my guestbook.

Because of spam messages, I'll have to confirm guestbook posts manually (just write the "controlcode" you see and clik the "add" button), it might take some time before it is on the site(f.ex. if I'm on a longer fishingtrip), but it will appear...

Thanks...

/RasmusTilfj en besked her! Antal indlg: 169
Navn : Fredes far
Email : Anonym
Dato : 22nd April 2003
Besked : Hej Rasmus. Tak for sidst – trods det magre udbytte mv. var det jo en hyggelig tur. Jeg er glad for at ha’ lært dig og Michael at kende og håber at vi, under andre omstændigheder, kan finde tid til at hygge os med en stang i hånden. Jeg syntes det er en fed side som du har fået banket ned, den fungerer rigtig godt og tingene hænger fint sammen. Jeg kan specielt godt lidt din velkomstside med ”utakken” og citatet om god takt, - der jo ikke kun gælder ved fiske vandet. Det viser, som jeg også selv har observeret, at du har den rigtige indstilling - noget mange kunne lære meget af.
Tilbage


 
 
Kode www.jesmadsen.com | Design www.defooze.dk